Blog
1   3

Genkendelighed for børnehaveklasseeleverne

Abonner på nyt om Dorthe B Clausen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

"Hjemmeskole for børnehaveklasse" har vi ALDRIG prøvet før - vi skal passe på ikke at gøre opgaven alt for kompliceret for de små elever. Det er rigtig vigtigt, at de kan følge med i alle de tilbud der popper op.

Jeg tror det har stor betydning for eleverne, at vi som børnehaveklasseledere laver nogle ting, der er "genkendeligt".

De første dage efter lockdown og alle var sendt i hjemmeskole, opstod der et virvar af tilbud om adgang til gratis portaler og apps - SKØNT det var det da, bevars - men hold nu fast der blev downloadet, trykket og surfet i de små hjem.....  Jeg har hjulpet forældrene med ugeplaner, hvilket de har sat stor pris på. Men det bedste for mine elever i hjemmeskolen har været, at jeg har "sendt" vores kanin rundt til eleverne hver dag. Den besøger selvfølgelig ikke eleverne i virkeligheden 😊 men den skal hjælpe med at lave matematikstykker og tegne en tegning. Eleverne sidder spændt og venter hverdag, hvad har "Stampe" lavet og oplevet..... og så venter de endnu mere spændte på, hvem der nu får "Stampe" med hjem 😃. Jeg sender billeder af det der er tegnet og skrevet (forældrene sender det til mig). De andre elever skal så "finde" matematikstykker på tegningen (eks.: en sol og fire vinduer 1 + 4 = 5)  Jeg filmer (med trommehvirvel fra youtube) når jeg trækker et nyt navn i posen, så der er ingen snyd. 😎 De elsker deres Kanin (og forældrene er så glade for en opgave de kender)

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
713 andre er allerede tilmeldt