Blog
0   7

Google meet

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I morgen mødes jeg med mine elever i den ene klasse for at gribe an til mere almindelig undervisning.

Vi havde et møde sidste uge som var af mere social karakter, og der var tre elever der koblede sig på. I morgen er dagens lektie for dem at koble sig på det virtuelle møde. Så jeg håber og krydser fingre. Jeg skal introducere gyldendal træning til dem - og vil gennemgå navneord. Der er en enkelt forælder der på forhånd har meldt fra, og hendes barn har fået nogen øveopgaver. 

Må erkende at de digitale platforme ikke lige ligger til højrebenet for min elevgruppe. Men hvis jeg kan få dem til at mødes i et socialt forum er mit håb at det kan give dem blod på tanden med en succesoplevelse, og endvidere skabe et socialt forum som vi i den grad savner. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.514 andre er allerede tilmeldt