0   150

Sparetider berører Folkeskolen

DLF og dermed også Folkeskolen forsøger at spare, hvor der spares kan. Det betyder, at alle husstande, hvor der bor to eller flere DLF-medlemmer, opfordres til kun at sige ja til at få ét blad hver uge.

Artiklen fortsætter under banneret

Omkring hver femte medlem deler adresse med et andet medlem, viser en gennemgang af DLFs medlems­kartotek. Det betyder, at cirka 8.000 husstande hver uge modtager to eksemplarer af Folkeskolen.

DLF udsender i september et brev til de berørte husstande. I brevet vil der være en slip, som man kan indsende, hvis man vil afmelde det ene eksemplar. Afmeldelse kan også ske via mail til postmedl@dlf.org. Husk blot at angive navn og medlemsnummer eller cpr-nummer. Hvis man slet ikke ønsker at modtage Folkeskolen, skal man blot skrive begge medlemmers navne og medlemsnumre på slippen eller i en mail. Dette gælder også for øvrige medlemmer.

Når der i særlige situationer vedlægges specielt materiale for eksempel stemmesedler vil bladet automatisk blive udsendt til samtlige medlemmer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks