Sparetider berører Folkeskolen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

DLF og dermed også Folkeskolen forsøger at spare, hvor der spares kan. Det betyder, at alle husstande, hvor der bor to eller flere DLF-medlemmer, opfordres til kun at sige ja til at få ét blad hver uge.

Omkring hver femte medlem deler adresse med et andet medlem, viser en gennemgang af DLFs medlems­kartotek. Det betyder, at cirka 8.000 husstande hver uge modtager to eksemplarer af Folkeskolen.

DLF udsender i september et brev til de berørte husstande. I brevet vil der være en slip, som man kan indsende, hvis man vil afmelde det ene eksemplar. Afmeldelse kan også ske via mail til postmedl@dlf.org. Husk blot at angive navn og medlemsnummer eller cpr-nummer. Hvis man slet ikke ønsker at modtage Folkeskolen, skal man blot skrive begge medlemmers navne og medlemsnumre på slippen eller i en mail. Dette gælder også for øvrige medlemmer.

Når der i særlige situationer vedlægges specielt materiale for eksempel stemmesedler vil bladet automatisk blive udsendt til samtlige medlemmer.