0   162

Bevæg dig nu!

I onsdags var der fornemt besøg på Trørødskolen i Vedbæk. Undervisningsminister Ulla Tør­næs afprøvede som den første sammen med eleverne på Trørødskolen Dansk Skoleidræts nye hjemmeside: www.­bevaeg­dignu.­com

Artiklen fortsætter under banneret

Det er Dansk Skoleidræt, der i samarbejde med Kelloggs har udviklet hjemmesiden, der skal give de ældste skoleelever større viden om sund livsstil og inspirere dem til at være mere fysisk aktive og spise sundere.

Årsagen til, at undervisningsministeren netop valgte at foretage jomfrurejsen ud i cyberspace på Trørødskolen, er, at skolens elever har fungeret som testpersoner, inden teksterne blev lagt ud på nettet. Se hjemmesiden på www.bevaegdignu.com


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks