Debat
0   176

Asger Baunsbaks mareridt

Hvis Asger Baunsbak-Jensen er rigtigt refereret i Thorkild Thejsens noget underdanige artikel i Folkeskolen nummer 33, mindes han sine egne mareridt i anledning af sin historiske politiske fadæse som folkeskolens øverste embedsmand.

Artiklen fortsætter under banneret

En hel generation af lærere har måttet opleve grundløse anklager, usaglig kritik, personlige og faglige frustrationer for ikke at tale om mareridt på grund af Baunsbak-Jensens optræden i medierne og den deraf følgende igangsætning af indoktrineringsdebatten.

Gjorde han noget for at forhindre eller afbøde virkningen af sine udtalelser?

Nej, jeg tav i 29 år, siger han frejdigt.

Beder han os om tilgivelse?

Nej, han mindes sine egne mareridt.

Vel, Asger Baunsbak-Jensen: Jeg håber, de opsøger dig igen. Min tilgivelse får du ikke.

Det ville have været mere an­stændigt, at du fortsatte med at tie resten af dit liv, når du nu ikke kan bede os om forladelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks