Debat
8   33

Bliver lærerne overhovedet hørt?

-Pernille Rosenkrantz-Teil fortalte i dag, at man er i dialog med lærerne om prøveafholdelsen og undervisningen. Samtidig ligger faggrupperne døde hen.

Hvordan kan Pernille Rosenkrantz i dag melde ud, at man er i dialog med lærerne, mens de faggrupper man har nedsat for at være i tæt dialog med lærerne ligger døde hen.

For snart længe siden nedsatte DLF i samarbejde med UVM faggrupper i de enkelte fag, hvis formål er at skabe et tættere samarbejde mellem lærerne og UVM. Samtidig skal vi bl.a. vejlede og rådgive UVM ift. både undervisning og prøver. 

Artiklen fortsætter under banneret

Vi har i grupperne en masse at give og en stor lyst til at biddrage. Men vi hører intet. I hvert fald ikke i danskgruppen. Til gengæld aflyser man vores møder, og forholder sig i øvrig tavse i forhold til os. 

Man kan som medlem af faggruppen i dansk kun undre sig over, hvem det er Pernille Rosenkrantz er i kontakt med, og hvorfor man vælger ikke at benytter de grupper man i samarbejde med DLF selv har oprettet.

Vi vil så gerne hjælpe og vil vil så gerne biddrage. Det er derfor vi er der. 

Brug os Pernille!

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ