Blog
0   3

Grønlandsk perlesyning og E-møder

Abonner på nyt om Dagbog fra lærerlivet i en coronatid i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Dagene ligner hinanden til forveksling og lysten til helt almindelig hverdag er støt stigende. Men der er lyspunkter.

Dagene flyder ud i et. Kun ganske få ting adskiller den ene dag fra den anden. Begrænsningerne kryber ind under huden og skaber et vis tunnelsyn. Og hele situationens alvor hænger som en mørk sky på den ellers så forårsklare og smukke blå himmel. 

Alligevel er der både variationer og lyspunkter.

Artiklen fortsætter under banneret

Som når et medlem sender mig en SMS tidligt torsdag morgen og beder mig ringe. Og da jeg såringer og får fat i hende, bryder hun ud i tårer og fortæller mig at hendes ansøgning, som jeg har hjulpet til med, er gået igennem. 

Som når jeg tænder for dagens næste møde på Skype eller Teams, og spændt venter på at se mine kollegaer tone frem der på skærmen. Jeg kan ikke lade være at vinke til dem og smile. Det er næsten helt ærgerligt, når de slår kameraet fra og jeg kun kan se initialerne. 

Som når jeg her på min hjemmearbejdsplads igen får fornøjelsen af at være sammen med mine børn hele dagen. Det er hyggeligt og vi finder også tid til at få lavet ting vi ellers aldrig når eller har ro til. Påsken er begyndt tidligt hos os i år. Vi maler æg og min samling af grønlandske perler, fra dengang jeg selv gik til grøndlandsk perlesyning i en københavnsk forstad i slutningen af 70'erne, kommer virkelig til sin ret!

Og som nu - hvor jeg gør klar til at tage til TR-møde med skolens ledelse, og tillader mig selv at gå en lang tur gennem skoven for at komme frem. Vi mødes nemlig i det fri ved Hammermøllen. Jeanette har kaffe med og Thomas sørger for kagen i dag. Det er da luksus.

God weekend om ikke så længe.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ