Blog
2   12

Google meet

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Dejligt at tale med nogen af eleverne i dag over nettet.

Havde planlagt google meet med mine to klasser i dag. Vurderingskriteriet for om det var en succes er meget subjektivt. Tænker den tekniske udfordring er for stor for mange. Men fik faktisk en god snak med tre af mine elever omkring de lektier de fik for om det var passende m.m. Og så var det faktisk rigtig hyggeligt også. 

Så at mødes den vej er en mulighed. Det er lettere for dem at gå til når de har en google mail, i stedet for zoom som de ikke kender. 

Artiklen fortsætter under banneret

 

https://meet.google.com/

 

Når du opretter et møde får de et link du kan sende til eleverne. Du kan dele din skærm så du kan vise dem hvad de skal lave på en bestemt portal osv. 

Så det er forholdsvis let at gå til. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.521 andre er allerede tilmeldt