Blog
2   5

Har du hjulpet en bachelorstuderende i dag?

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Lige nu skulle mange af landets fremtidige lærere have været ude og samle empiri til deres bachelorprojekter. Corona gør det svært, men ikke helt umuligt. Vi kan hjælpe dem.

I min Facebookgruppe Kundskab og kaos, billedkunst i folkeskolensøger mange lærere og studerende inspiration til nødudervisning i denne Corona tid. Jeg oplever også, at landets bachelorstuderende beder om hjælp til at indsamle empiri, primært gennem spørgeskemaer, og vi kan hjælpe. 

Jeg har i dag besvaret et spørgeskema, og jeg vil gerne opfordre alle billedkunstkolleger til at hjælpe de studerende. De skal stadig til eksamen i den anden ende, og vi kan hjælpe dem godt på vej. 

Henriette Høier Stjerslev Jakobsen har lavet en kort spørgeundersøgelse, som tydeligt bærer præg af, at der ligger mange tanker og et stort arbejde bag.

Da jeg besvarede spørgsmålene, fik jeg reflekteret over egne værdier og mål for min undervisning. Så det er altså ikke kun den studerende, der får noget ud af vores hjælp, vi kan også få lidt stof til eftertanke. 

Artiklen fortsætter under banneret

Henriette skriver : "Jeg er ved at skrive bachelor i faget billedkunst. Grundet coronakrisen har det ikke været mulighed for mig, at komme ud på skolerne og indsamle den fornødne empiri, derfor har jeg mere end nogensinde før brug for jeres hjælp.  Det tager ca. 10-15 min at udfylde spørgeskemaet. Besvarelserne er anonyme."

Hjælp Henriette her, og bliv måske selv lidt mere nysgerrig på din egen praksis.  (tryk på den røde tekst og bliv omstillet til undersøgelsen. Jeg brugte kun 7 minutter ;)) 

Til alle bachelorstuderende derude, god vind med jeres indsamling af empiri. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.675 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
424 andre er allerede tilmeldt