Onlineundervisning
0   1

Nedlukning og undervisning på distancen: Dobbelt så mange har brugt Uni-login

Brugen af Gyldendals og Clios undervisningsportaler har været tredoblet i den forløbne uge, flere hundredetusinde elever har besøgt Alineas Sofaskolen, og i det hele taget har de digitale læremidler fået deres ilddåb i den første uge af skolenedlukningen. Særligt Uni-login, som er den fælles adgang til de digitale læremidler, har været presset med omkring dobbelt så stort brug som vanlig, og har været medvirkende til, at der har været kø. Tidligere på ugen blev der sat endnu flere servere ind til Unilogin for at nedbringe ventetiderne, skriver Uvm.dk

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
524 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.869 andre er allerede tilmeldt