Blog
0   7

Der er noget om snakken - vi må tage os selv i nakken

Abonner på nyt om Den Danske Sprogkreds i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I disse tider er vi mange, der føler, at vi har fået en pistol i nakken, men det det vigtigt, at Coronaen ikke får os ned med nakken.

Vi må ikke give op og bare lægge nakken tilbage og bælle Nettos billige rødvin, mens vi overvejer, hvorvidt vi skal give de larmende unger én over nakken eller bare bøje nakken og affinde os med tingenes tilstand. Jo længere tid Coronaen har pustet os i nakken, desto flere personer står på nakken af hinanden for at give andre verbale nakkedrag for at være skyld i misæren. De er på nakken af kineserne, og kineserne prøver at få amerikanerne ned med nakken, mens italienerne står tavse med håret ned ad nakken. Veganere tager os andre i nakken. Alle kriser kunne fjernes så nemt som at klø sig selv i nakken, hvis vi bare lod nakkekammen ligge i supermarkedets køledisk, og så slår de i øvrigt alle animalske produkter over en kam. Det dur slet, slet ikke. Vi må holde hovedet højt, knejse med nakken, og hvis vi ikke kan nakke den forbandede virus, må vi håbe, at vi kan få den til at tage benene på nakken i en vis fart.

Vi må først og fremmest tage os selv - og ikke de andre - i nakken.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.513 andre er allerede tilmeldt