Blog
0   0

Skriveskabeloner til specialklasserne

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det kan være en god ide at bruge skabeloner på nettet, så forældrene kan få hjælp derhjemme når de skal hjælpe-undervise deres børn.

Når eleverne læaer hver dag har jeg givet dem muligheden for at skrive en boganmeldelse fredag for at samle op. Vi har læsebånd hver morgen på nota eller laesløs m.m. Så fredagen bliver en opsamling, og en god lejlighed til skriftlighed.

Har brugt margit gades skabelon.www.margitgade.dk/skabeloner/skriv/

Artiklen fortsætter under banneret

Til at bruge som skabelon til en boganmeldelse.

Det endte med gode resultater. Så brug af skriveskabeloner kan give en struktur - og være en hjælp til forældrene som jo faktisk skal agere "lærere" samtidig med de skal have travlt med at hjemmearbejde og meget andet for at holde en ny dagsstruktur.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.269 andre er allerede tilmeldt