Blog
3   4

Dansk og matematik i hjemme-skolen

Abonner på nyt om Morten Birck i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I mit team har vi lavet to videoer til hhv. dansk og matematik, som elever og forældre kan følge på en måde, der fungerer hjemme hos dem.

Nedlukningen af alle skoler er en uvant situation for alle. Hver enkelt skole, team og lærer kan gribe opgaven forskelligt an - men vi bør selvfølgelig inspirere og lære af hinanden.

Jeg er meget enig med de indlæg, der handler om, at elever og forældre med forskelligrettede og diffuse forventninger til hjemme-skolen kan komme under stort pres - især på specialområdet. Og en god forventningsafstemning virker helt central!

Artiklen fortsætter under banneret

Med videoerne får hjemmene vejledning i brug af portalerne, og mulighed for at følge et program/en struktur, der minder om dansk- og matematiktimerne på skolen. Der er også lagt engelsk-opgaver til eleverne på en fagportal.

Hvor meget og hvornår, eleverne arbejder med skoleopgaver, kan aftales for hver enkelt - og følges med en opfordring til, at de hjemme først og fremmest støtter og passer på hinanden!

Videoerne er lagt på youtube, da det er en let tilgængelig platform, og de ikke indeholder personfølsomme oplysninger:

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.284 andre er allerede tilmeldt