0   174

Arkitektur på nettet

»Hvad er det for en kirke«, spørger din gode jyske ven. Du står og ser din by fra toppen af Frelserkirkens tårn. Med ham som spørger og dig som guide en noget uvidende en af slagsen. Men det kan du nu råde bod på.

Digitale byvandringer og hundredvis af informationer om bygninger i København kan du nu finde på nettet. Dansk Arkitektur Center står bag Danmarks første webbaserede arkitekturguide.

Artiklen fortsætter under banneret

På siden finder du tre digitale byvandringer i både København og Århus. De er tilrettelagt efter temaer og fører brugeren rundt mellem havnens huse og byens pladser i København eller gennem 1.000 års arkitektur i Århus. I løbet af efteråret kommer Odense og Aalborg med på det digitale kort.

Siden fungerer også som et opslagsværk om dansk arkitektur, og der er informationer om 250 bygninger og byrum alene i København. Kig ind forbi www.dac.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen