Blog
6   42

Jeg taler i memes...

Abonner på nyt om Sarah Urgaard i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg ved ikke, om jeg har fået en virus på hjernen, eller om jeg bare havde brug for at kunne give feedback på en kort, sjov og hurtig måde. Men nu kommunikerer jeg til mine elever gennem memes, i deres dagbøger.

Jeg læser 23 dagbøge hver dag, og jeg synes faktisk det er ret fedt. 

Jeg får et lille indblik i, hvad mine elever foretager sig i disse corona-dage, hvad de snakker med deres familier om og hvad de får til aftensmad. Det virker måske lidt ligegyldigt, men det er en rig mulighed for, at jeg kan få et indblik i mine elever og bruge det i vores relation.

Artiklen fortsætter under banneret

Hver dag skriver hver af mine elever, 5-6 linjer i deres individuelle Corona-dagbøger. De ligger i et fælles Googel drev. Jeg læser deres skriv og giver feedback på forskellige måder og med forskellige afsæt.

Hver gang de har skrevet, får de et lille fokuspunkt til næste gang, som de skal bringe med videre i de fremtidige dagsbogsindlæg. 

Det kan være alt fra store bogstaver efter punktum, flere tillægsord eller inspiraiton til indhold. FX skrev L i sin dagbog, at han havde set Aquaman med familien. Det avlede spørgsmålet: "Hvem er de yndings superhelt, og hvorfor?". Det skal han så bl.a. svare på i sit næste indlæg + finde et billede af superhelten. 

Jeg kommer også ind forbi dagbøger, hvor eleven ikke liiiige fik skrevet i går. Så efterlader jeg et lille spor, så de ved jeg har været der, og måtte gå skuffet der fra. For jeg vil jo så gerne læse deres daglige skriv. 

Min spor er lidt forskellige, I skal lige se nogen af dem!  Hvis I får lyst til at lave nogen selv, så kan jeg da lige linke til denne hjemmeside. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ