Onlineundervisning
0   9

Eleverne myldrer i sofaskole

Gode gamle onlinelæremidler som Matematikfessor og nye liveundervisningssite i coronaens anledning som Alineas Sofaskolen har tryk på i hjemmeskoletiden. ”Sofaskolen er en helt spontan ide, og vi er meget overvældede", siger Alinea-direktør Cliff Hansen. 230.000 elever går i sofaskole, og nu bliver kanalen også streamet på Tv2's regionalstationer, skriver forlaget i en pressemeddelelse. Forlagets portaler har haft dobbelt så mange besøg de seneste tre dage som på en normal uge, og på MatematikFessor er der blevet løst 5,7 millioner opgaver.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
524 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.869 andre er allerede tilmeldt