Debat
0   7

Synes du også, at det er udfordrende at omlægge din undervisning til fjernundervisning?

Om hvordan du anvender digitale læringsplatforme i din undervisning, så du engagerer eleverne og møder dem i deres nærmeste udviklingszone

Onsdag d. 11. marts 2020 sendte statsministeren alle danske skolebørn og studerende hjem fra skole. Det betød en hel ny opgave for landets undervisere, der med meget kort varsel skulle omlægge deres undervisning til fjernundervisning. Det kræver nye digitale og didaktiske kompetencer i supplement til lærernes eksisterende didaktiske og faglige kundskaber.

For nogle lærere er det ikke den store omstilling, mens det for andre vil være mere udfordrende .

Heldigvis findes der rigtig mange gode e-learning redskaber, som underviserne kan trække på. Men hvordan anvender man generative e-learningsredskaber i sin egen undervisning, så man engagerer eleverne og møder dem i deres nærmeste udviklingszone?

Det har vi interviewet Kristian Nøhr om. Kristian er uddannet folkeskolelærer, han har en kandidat i IT didaktisk design, og er i dag ansat som specialkonsulent i Institut for Didaktik og Digitalisering på Københavns Professionshøjskole.

Artiklen fortsætter under banneret

Find podcasten i podcastafspiller, hvis du søger på Velfærdsprofeten, eller her https://alumne.kp.dk/podcast eller her https://share.transistor.fm/s/f752c19b

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.980 andre er allerede tilmeldt