0   158

Gitte Dalkær Nielsen

Overlærer Gitte Dalkær Nielsen er død tirsdag den 2. juni 2003.

Gittes død kommer som et chok uden forudgående varsler for alle kolleger, elever og forældre på Allerslev Skole i Lejre. Hun har igennem 27 år haft sit arbejde på skolen og har i den lange periode været med til at sætte sit præg på dens liv og mange børns udvikling. Hun har som lærer været fagligt dygtig, samvittighedsfuld, kreativ, fleksibel og samarbejdsvillig, og når en beslutning først blev truffet, var hun altid loyal over for denne og forventede det samme af alle andre.

Artiklen fortsætter under banneret

Gitte var et utroligt alsidigt menneske, som havde evner for strengt faglige områder som matematik og dansk, og samtidig var hun et særdeles kreativt menneske med store evner inden for design, håndarbejde og billedkunst. Sidst, men ikke mindst, var Gitte et positivt og følsomt menneske, som altid var parat med en hjælpende hånd over for elever, forældre og lærere, der havde behov derfor.

Hendes store interesse var at rejse, gerne til de varme lande, men eleverne i hendes klasser nød godt af, at hun også i det små syntes, det var vigtigt at se verden uden for den andegård, som skolen kan være. Hun var en af de lærere, som med stor fornøjelse og ofte deltog i ekskursioner og lejrskoler.

De sidste år har Gitte påtaget sig nye opgaver på skolen som skemalægger og testlærer, opgaver, som hun selvfølgelig også viste sig at have evner for.

Gitte vil blive savnet af alle, ikke kun fordi hun var en kompetent og fagligt dygtig lærer og kollega, men i endnu højere grad fordi hun var et smukt menneske, som på det personlige plan har haft stor betydning for alle, der har sin gang på Allerslev Skole.

Æret være Gittes minde.

Grete Andersen

Allerslev Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet