0   166

Ellen Mathiasen

Fredag den 23. maj 2003 var en sorgens dag på Mogenstrupskolen i Næstved. Flaget gik på halv for at markere, at en god og afholdt kollega ikke længere er iblandt os.

Ellen Mathiasen kom til Mogenstrupskolen i 1990, hvor hun igennem årene har været klasselærer i overbygningen, hvilket hun har påtaget sig med engagement for den enkelte elev. Igennem årene har hun i rollen som dansklærer fulgt adskillige elever til folkeskolens afgangsprøve.

Artiklen fortsætter under banneret

Billedkunst var et andet af Ellens hjertebørn. Her skabte hun blandt andet rammerne om et succesfuldt valgfag. Desuden var Ellen tilknyttet skolens pædagogiske center, der nød godt af hendes interesse for børne- og ungdomslitteratur.

Vi vil mindes Ellen som en glad pige, på én gang lattermild og imødekommende men samtidig med alvorens bekymring for omgivelsernes ve og vel, for Ellen var et menneske, der lyttede mere til de andres velbefindende end kerede sig om sin egen situation og sit eget helbred.

Ellen talte ned til pensionsalderen. Hun glædede sig til, at hun og Jørn kunne flytte tilbage til Aalborg, hvor datteren Mette kunne tage imod med de to børnebørn.

Omstændighederne ville imidlertid, at det, der skulle have været Ellens sidste arbejdsår, i stedet blev præget af alvorlig sygdom, så hun måtte gå på pension før tid.

Ellen kom hjem til Aalborg fuld af håb om en virkningsfuld behandling. Men sygdommen vandt alligevel over alle drømmene om et otium med familien og om en tredje alder som mormor for et par dejlige drenge.

Vores tanker går til Jørn og Mette med familie.

På skolens og tidligere kollegers vegne udtrykker vi vores dybeste medfølelse.

Stine Prier Jensen og

Hanne Klitgaard

Mogenstrupskolen

Erik Meyer Hansen

Næstved


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet