Natur/teknologi
0   3

Fjord&Bælt og Naturama går også online med levende dyr

Når eleverne ikke kommer til os, så må vi komme til dem, skriver Fjord&Bælt i Kerteminde og Naturama i Svendborg. Så fra i morgen bliver det muligt at følge med hjemmefra, når dyrepasserne er rundt og passe dyrene.

Coronavirus har betydet, at besøgsstederne er lukkede, men fra fredag den 20. marts begynder en række live-sendinger fra Naturama og Fjord&Bælt, så eleverne kan følge med i arbejdet med dyrene hjemmefra deres stuer.

I morgen vil biologer undervise via Facebook om Havets Hemmeligheder. Det handler om sæler, hvaler og fisk. Live-sendingerne foregår kl. 11 fredag den 20. marts, mandag den 23. marts, onsdag den 25. marts og fredag den 27. marts indtil videre.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.459 andre er allerede tilmeldt