Vi kan godt tillade os at appellere til lidt ro på. Vi står i de første dage af en helt ny situation, og mange gør sig i den bedste mening umage for at sikre læring og faglighed hos eleverne i folkeskolen, siger Thomas Medom.

Rådmand til forældre og lærere: Ro på

"Vi skal huske, at vi lærer på mange måder. Ikke kun gennem matematikopgaver eller skriveøvelser, men også ved at spille et spil, lave mad sammen, pudse vinduerne eller lægge et puslespil", siger rådmand i Aarhus Thomas Medom om hjemmeundervisningen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folketinget forhandler lige nu den lov, der sætte rammerne for nødundervisningen, og som skal hastevedtages sidst på ugen. I den forbindelse har rådmand for børn og unge Thomas Medom (SF) sendt en pressemeddelelse med sit budskab til de lærere, forældre og børn, som har travlt med at forsøge at gennemføre skoledagen hjemmefra.

"Meldingen fra mig er klar her og nu: Ro på. Vi skal nok nå at indhente den tabte læring. Ingen af os bliver i hvert fald klogere, hvis vi stresser hinanden unødigt. Lyt til lærerne og skolerne, følg med i undervisningen, så godt I kan. Vi skal passe på hinanden i denne tid".