0   168

Sommerkunst på Arken

I den østlige del af landet er der aktiviteter i tilfælde af en regnvåd sommerdag eller nysgerrighed, selvfølgelig. Arken åbner dørene for udstillingen »Pletskud«. Her kan du se, hvordan en række kunstnere tog arven efter Andy Warhol op i 1980erne og 1990erne. De genbrugte genstande og billeder fra virkeligheden direkte i kunsten.

Der er støvsugere, lyskæder og cigaretskoddene. Mad og medicin. Bogreoler og badekar. Alt sammen indgår i værkerne, der kan ses fra den 21. juni til den 31. august.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen