Debat

Et billigt grin

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor spænding, jeg slog op i Folkeskolen nummer 22 for at læse artiklen »Laguner i it-sikkerheden«.

Palmestrande og azurblåt vand sat i forbindelse med tørre begreber som passwords og vira? Jeg skyndte mig at læse artiklen, men kunne, til min store skuffelse, ikke finde nogen sammenhæng med overskriften. Da slog det mig, at artiklens forfatter muligvis kan have glemt, at skønt oprindelsen er den samme det latinske »lacuna« så er der en del forskel på ordene lagune (lavvandet havbugt, der er adskilt fra havet ved smalle landtanger, aflejrede sandbarrer) og lakune (manglende del af et hele, især af en tekst; tomrum; hul).

Så selvom it-sikkerhed forbliver i den grå og kedsommelige afdeling, fik jeg mig altså et billigt grin alligevel. Tak for det.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler