Corona
2   17

Overbelastning af Uni-login rammer nødundervisningen

I disse timer skulle digital fjernundervisning for alvor stå sin prøve som løsning på en krisesituation, hvor hverken elever eller lærere kan komme i skole. Men Uni-login har haft svært ved at klare belastningen. Opdateret: Problemet skulle nu være løst, oplyser Stil.

Frustrerede lærere og forældre har til morgen oplevet, at de ikke har kunnet logge sig på hverken kommunikationsplatformen Aula eller læringsplatformene MinUddannelse og Meebook. Også de læremidler, som eleverne kan arbejde i hjemmefra kræver adgang via Undervisningsministeriets fælles login Unilogin. Men Unilogin har ikke kunnet klare, at  mange har forsøgt at logge ind samtidig. Systemet kører, men meget langsomt, og der arbejdes på højtryk på en løsning, oplyser Undervisningsministeriet.

Opdateret kl. 13:51: Undervisningsministeriet oplyser nu, at man har arbejdet på at øge kapaciteten og dermed forbedre svartiderne og stabiliteten, "så forhåbentlig vil vores mange brugere kunne mærke en forbedring i løbet af de kommende timer". På Styrelsen for It og Lærings driftsinformationsside står pt:

Løst: Der kan i øjeblikket opleves uregelmæssigheder med indlogning med Unilogin

Problemet er rettet og der er igen normal drift.

Vi beklager de gener problemet måtte have medført.
 

Artiklen fortsætter under banneretKommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.873 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
626 andre er allerede tilmeldt