Blog
0   12

Kære tyskkollega

Abonner på nyt om Tyskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Netop nu er det en oplagt mulighed at undersøge, hvad clio, gyldendal-uddannelse og Alinea udbyder elektronisk til tyskundervisningen. Måske har dine elever allerede adgang til den hjemmeundervisning, du tilbyder. Alligevel vil det være oplagt – med mindre du allerede har det grundlæggende kendskab – at få hold på, hvilke muligheder der er.

På Emu.dk er der samlet inspiration og vejledning til lærere og skoleledelsens arbejde med fjernundervisning.

Forlaget Clio, som er en af landets største leverandører af online undervisningsmateriale, giver alle gratis adgang til alle deres læringsportaler. Se mere på clio.dk.

Gyldendal lukker også op for sine fagportaler i løbet af i dag. Tjek gyldendal-uddannelse.dk.

Alinea går mandag morgen i luften med sofaskolen.dk, der kommer til at køre de to uger, skolerne foreløbig er lukket. De sender live-undervisning via Youtube for mellemtrin og udskoling i matematik og dansk alle hverdage. Derudover giver Alinea elever, lærere og forældre fri adgang til deres undervisningsportaler og i-bøger på minside.alinea.dk via uni-login.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.002 andre er allerede tilmeldt