0   176

Leder og klumme mod Folkeskolen og Rita Dunn

Artiklerne i Folkeskolen nummer 14 og 15 om Rita Dunn og »learningstyles« har vakt interesse andetsteds. I bladet »Opinion« nummer 8 fra maj måned er artiklerne nævnt i både leder og klumme, og her er begejstringen knap så stor.

I lederen står der blandt andet, at Folkeskolens lederskribent i nummer 15 er absolut positiv.

Artiklen fortsætter under banneret

»Det kan naturligvis ikke afvises, at Rita Dunn kan være til inspiration for nogle lærere. Men der er noget forstemmende ved denne næsegruse beundring for importeret populærpædagogik fra over there«.

Holger Henriksen, forfatter, skriver i sin klumme blandt andet: »Jeg stiller mig det undrende spørgsmål, hvad der får skoleledere, konsulenter og en aldeles ukritisk journalist på Folkeskolen til at søge disse kurser? Det kan da ikke være frokosten, der motiverer mon ikke det er showet, der får kolleger til at glemme, at undervisning er en alvorlig sag.

Og dermed viser Rita Dunn sig som en nar: Hun præsterer selv en ekstremt lærercentreret undervisning, hun manipulerer med kursisterne under dække af et tilsyneladende elevcentreret program. Det er pædagogisk utroværdighed«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet