Lejrskole og efteruddannelse i Filmbyen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Filmskolen Station Next i Filmbyen har netop fået bevilliget 20 millioner kroner over de næste fire år af Kulturministeriet. Det betyder, at der stadig er masser af spændende aktiviteter at give sig i kast med.

Eleverne fra 7. til 10. klasse kan komme på heldagskurser i forskellige grene af filmproduktionen eller en tur på lejrskole en hel uge, hvor de producerer en film. Et heldagskursus koster 350 kroner per klasse, og lejrskolen koster 15.000 kroner for en klasse med forplejning og overnatning.

Lærerne kan se frem til efteruddannelsesforløbet »Det elementært nødvendige«, der skal klæde lærerne på til at kunne håndtere filmproduktion i skolen.

Der er flere andre aktiviteter i Filmbyen, hvor undervisningen varetages af professionelle filmfolk. Du kan læse mere på www.station-next.dk

Powered by Labrador CMS