Debat
0   171

Fraktion 4 bør opløses

I grunden pudsigt, at der fortsat er diskussion om, hvorvidt det, der kaldes fraktion 4, stadigvæk skal være repræsenteret i DLFs hovedstyrelse.

I alle andre sammenhænge er det dog stort set sådan, at når først man har forladt skuden, så må den videre sejlads overlades til dem, der blev om bord.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi andre der står tilbage på kajen kan diskutere kursen men det kan ikke være os, der skal bestemme den.

Og med dette (måske lidt banale) maritime argument vil jeg endnu en gang foreslå, at fraktion 4 altså pensionisterne trækker sig helt ud af hovedstyrelsen.

Vores faglige og økonomiske interesse varetages jo nu på bedste vis af Statstjenestemandssammenslutningen (Statspensionisternes Centralforening. Redaktionen) eller hvad det nu er, det hedder?

Og alle vi, der fortsat interesserer os for, hvad der foregår på vores gamle arbejdsplads ja, men vi kan vel stadigvæk formoder jeg abonnere på Folkeskolen og der følge med i alle de nye tiltag og pædagogiske omskiftelser, der til stadighed foregår i skolen.

Og til allersidst ovenstående er absolut ikke ment som nogen kritik af vores, altså fraktion 4s, repræsentation i hovedstyrelsen tværtimod mener jeg, at der er al mulig grund til at beundre den flid og indsats, som for eksempel Kristian Fløj-Jensen har lagt i DLF i utal af år al ære værd for det.

Men alligevel slut her med forslag om, at fraktion 4 opløses og udmeldes som stemmeberettiget del af DLF.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ