Aula er gået ned to gange siden meldingen om skolelukningen

Det har tilsyneladende taget meget hårdt på Aula, at statsministeren i går aftes meddelte, at alle skoler lukker fra på mandag. Skolelederformanden opfordrer forældre til at tage en kort Aula-pause.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Imens man har kunnet se og læse om, at næsten hele det offentlige Danmark lukker ned senest på mandag, har det været svært at skaffe information på skolernes kommunikationsredskab Aula.

Lærere, forældre og elever er nemlig blevet mødt af fejlmeldinger, da Aula to gange siden i går aftes er gået. Det skriver Politiken Skoleliv.

Skolelederformand Claus Hjortdal udtaler i den forbindelse, at forældrene bør holde sig lidt væk fra Aula for at undgå, at Aula bliver ved med at brænde sammen. For ellers kan skolerne ikke bruge Aula.

"Forældrene går massivt ind på aula. De lagde den ned i går aftes, og de lagde den ned igen i morges. Vi appellerer kraftigt til, at de ikke hele tiden går på her til morgen og tager den med ro, så skolerne kan bruge det som et arbejdsredskab. Forældrene kan så prøve at gå på igen op ad formiddagen", siger Claus Hjortdal til Skoleliv.

Aula oplyser til DR, at de er opmærksomme på de store udfordringer med at tilgå systemet.