Corona
1   13

Aula er gået ned to gange siden meldingen om skolelukningen

Det har tilsyneladende taget meget hårdt på Aula, at statsministeren i går aftes meddelte, at alle skoler lukker fra på mandag. Skolelederformanden opfordrer forældre til at tage en kort Aula-pause.

Imens man har kunnet se og læse om, at næsten hele det offentlige Danmark lukker ned senest på mandag, har det været svært at skaffe information på skolernes kommunikationsredskab Aula.

Lærere, forældre og elever er nemlig blevet mødt af fejlmeldinger, da Aula to gange siden i går aftes er gået. Det skriver Politiken Skoleliv.

Skolelederformand Claus Hjortdal udtaler i den forbindelse, at forældrene bør holde sig lidt væk fra Aula for at undgå, at Aula bliver ved med at brænde sammen. For ellers kan skolerne ikke bruge Aula.

"Forældrene går massivt ind på aula. De lagde den ned i går aftes, og de lagde den ned igen i morges. Vi appellerer kraftigt til, at de ikke hele tiden går på her til morgen og tager den med ro, så skolerne kan bruge det som et arbejdsredskab. Forældrene kan så prøve at gå på igen op ad formiddagen", siger Claus Hjortdal til Skoleliv.

Artiklen fortsætter under banneret

Aula oplyser til DR, at de er opmærksomme på de store udfordringer med at tilgå systemet.

"På grund af en exceptionel stor interesse fra brugerne har der i aftes og her til morgen desværre været problemer med at komme på Aula. Vores leverandør Netcompany arbejder på højtryk på at løse problemet. Vi vil holde brugerne opdateret via Aulainfo.dk", lyder det fra presseansvarlig hos Aula Henrik Kirkeskov til DR.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.872 andre er allerede tilmeldt