Blog
0   2

Læringsstile langt væk - og så alligevel

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

For 9 år siden var det hotte læringsstile i Århus kommune. Det blev skyllet ud med badevandet da der var en sparerunde. Men det giver stadig god mening at bruge teknikkerne i specialregi.

Nogen undervisere der kan huske den gang for 9 år siden, da det hotte var læringsstile? Det blev desværre skrottet efter økonomien løb ud. Men nåede da med som freelance fotograf i sin tid på projektet - så har taget billederne i denne udemærkede bog. Selv om det er 9 år siden er metoderne tadig anvendelige og til stor inspiration.

Dunn og Dunns læringsmodel tager udgangspunkt i miljømæssige, emotionelle og perceptuelle elementer. Da jeg selv gik på seminariet hed det auditive, visuelle og taktile læringsstile. Så man kan sige det er en udvikling af dette. Det var Ole Lauridsen der stod i spidsen for projektet i sin tid. Som vist nok kostede spidsen af en jetjager, da spidserne skulle til New York for at se den ægte vare. Men læringsstilene er gode at have i baghovedet i en specialklasse. Det er ikke alle der lærer med at lytte til dig. Nogen skal have det vist, og andre igen skal udføre det - hands on. Så varier din undervisning. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.275 andre er allerede tilmeldt