Uskolet
0   14

Skole printer internettet ud i kampen mod skærmstøj

I forsøget på at dæmme op for irrelevant og forstyrrende færden på de skærme, som samtlige elever sidder klinet til hver dag i undervisningstiden, har en skole nu taget utraditionelle metoder i brug. »Vi har bestemt os for at printe hele internettet ud«, forklarer skolelederen.

Beslutningen er truffet, efter at lærerne på skolen længe har ærgret sig over de mange konflikter, der var forbundet med at få eleverne til at holde fokus. »Jeg er simpelthen så træt af at agere spion og bussemand«, som en lærer udtrykker det. »Børnene skal naturligvis lære at begå sig i en digital virkelighed«, uddyber skolelederen, »men vi har altså vurderet, at deres adgang til information langt nemmere lader sig styre, når vi har de forskellige sider printet ud, og de kan forholde sig til dem fysisk med en blyant i hånden. Så har vi tjek på, hvad de skal koncentrere sig om«.

Artiklen fortsætter under banneret

Skolelederen erkender, at det nok vil tage nogle uger for skolens tre printere at komme igennem den relativt omfattende mængde materiale.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ