Debat
0   188

Materialer søges

Da jeg i december sidste år var i Gambia, besøgte jeg tre skoler, og i begyndelsen af næste år tiltræder jeg en stilling som ulønnet medarbejder ved en af disse skoler. Jeg skal primært undervise i engelsk et af mine linjefag.

Skolen der har til huse i bygninger, der også lægger rum til en kirke og en søndagsskole er privat og har omkring 150 elever i alderen to-ti år. Der er planer om at udvide, blandt andet med en voksenafdeling. Skolens økonomi og forhold i det hele taget (lærernes månedsløn udgør, hvad der svarer til små 200 danske kroner) ville sikkert få mange danske lærere til at løbe langt væk, men entusiasmen og optimismen hos såvel lærere som elever og forældre er stor.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvad undervisningsmaterialer og så videre angår mangler »min« skole alt, og her kommer jeg til mit ærinde med disse linjer. Skulle der på din skole findes materialer i form af bøger (med engelsk tekst), hæfter, tavler, kridt, blyanter, kuglepenne og så videre, som ikke anvendes og måske skal kasseres, vil stort set alt blive modtaget med kyshånd i Gambia. Eventuelle materialer kan sendes til mig og vil blive videresendt, når jeg får plads i en container. Forsendelsesudgifterne fra København til Gambia vil blive betalt af mig, og samtlige sponsorer vil løbende modtage tilbagemeldinger fra mig. Skolen er også interesseret i at medvirke i etablering af en venskabsklasse eller -skole i Danmark, et projekt, som kunne blive meget udbytterigt for begge parter.

Fra en anden af de skoler, jeg besøgte, har jeg i øvrigt navne og adresser på lærere, som ønsker kontakt med danske lærere og skoler.

Skriv, send og/eller ring venligst til:


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ