Debat

To formænd ved et rundt bord

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

KLs formand og DLFs egen formand Anders Bondo fortjener begge stor ros for initiativet »Lærere og kommuner i dialog«, som er løbet af stabelen ved tre startkonferencer. Det var en fornøjelse at deltage, for mit vedkommende i Aalborg den 30. april. De fortjener også stor ros for det spændende program, men også for egen medvirken til at sætte folkeskolen til debat og fremtidens udfordringer for folkeskolen i perspektiv.

Ejgil W. Rasmussen, som er KLs nuværende formand, er for mig at se og høre en tiltalende politiker med stor integritet, hvilket også var noget af det, man tydeligt kunne konstatere på mødet i Aalborg.

Det er da klart, at vi ikke kan forvente, at vi nu fremover vil være enige om alting. Hvis vi kan lære at blive bedre til at tale samme sprog, så er det absolut et plus. For vi må jo trods alt sige, at på mange leder og kanter har kommunerne og lærerne et fælles mål:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

En god folkeskole og en fælles opgave i at gøre en god skole endnu bedre!

Vi skal nu i kredsene gøre vores til at få den lokale del af arbejdet til at foregå i lige så god en ånd, som de to formænd lagde op til. Jeg glæder mig til arbejdet.