0   142

Færøske elever bedst til førstehjælp

Først sang færøske Gudrun Jacobsen sig til sejr i 'Stjerne for en aften'. Nu er det en hel flok fra ølandet nordpå, der er løbet med sejren. Eleverne i 8.b på Midvåg/Sandervåg Skole på Færøerne er nemlig de bedste til førstehjælp.

Artiklen fortsætter under banneret

De har vundet Tryg i Danmarks konkurrence om førstehjælp foran 77 andre 8.-klasser. I konkurrencen blev eleverne stillet over for simulerede førstehjælpssituationer, hvor de skulle yde førstehjælp hurtigst og bedst muligt. Konkurrencen foregik over internettet og via sms, hvor eleverne i løbet af en uge modtog ni tilfældigt udvalgte spørgsmål, der hver havde tre svarmuligheder. Eleverne skulle hurtigst muligt svare på spørgsmålene, og for de vindende elever fra det færøske resulterede det næsten i maksimumpoint.

De færøske vindere modtager 25.000 kroner og en dags undervisning med to uddannede førstehjælpsinstruktører. Du kan læse mere om førstehjælp og teste dine egne evner på www.redliv.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet