Debat

Ingen grund til bekymring

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Svar til Bo Nielsen (Folkeskolen nummer 15): Vi har i debatpjecen taget udgangspunkt i flere af de udsagn, der såvel internt som eksternt har været brugt om vores arbejdstidsaftale. Derfor har vi brugt ord som lønmodtagermodellen, professionsmodellen og opgør med tælleriet. Vi har forsøgt at sætte tingene på spidsen for at skabe debat om, i hvilken retning vi skal udvikle en ny arbejdstidsaftale.

Jeg har siden august måned deltaget i mere end 50 medlems- eller tillidsmandsmøder, hvor jeg har debatteret mine tanker om arbejdstiden. Det er min vurdering, at når vi kommer til påskeferien, vil jeg have været i direkte kontakt med omkring 20 procent af medlemmerne. Jeg tror, at det er et omfang, der er uden sidestykke i Danmarks Lærerforenings historie. Jeg oplever ikke, at medlemmer af Danmarks Lærerforening lader sig lede på afveje af det, du kalder 'små fiduser'.

Jeg oplever derimod, at mange heldigvis engagerer sig konstruktivt i debatten ved at komme med ros, udtrykke betænkeligheder og stille kritiske spørgsmål. Jeg tror derfor ikke, at du behøver at være så bekymret for debatniveauet i de Nye Tider i DLF.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Anders Bondo Christensen

formand for DLF