Blog
4   5

Nedtælling til Billedkunstens dag-udstilling

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

På mandag begynder Billedkunstens Uge på Kobberbakkeskolen afd. Sydby i Næstved. Skolen består af almen og speciel klasser. Vi samler igen elever og pædagogisk personale om et fælles kunst projekt.

På min skole arbejder vi med Billedkunstens Uge, i stedet for Billedkunstens dag. 

Dagen er jo altid onsdag i uge 11, men hos os, har vi brug for mere tid og mere fleksibilitet. Derfor er det ud over en hel uge. 

Fra mandag til og med torsdag i næste uge, arbejder elever fra både almen til spec., fra 0. til 9.klasse, med billedkunst på alle mulige måder.

Sidste år, var første gang, at Kobberbakkeskolen afd. Sydby, markerede Billedkunstens Uge. Det var en skøn oplevelse, som bragte børn, forældre, service- og pædagogisk personale tættere sammen, omkring et fælles projekt.

Artiklen fortsætter under banneret

I år gentager vi succesen, denne gang med temaet "vores by".

I skrivende stund, sidder jeg i min stue. Mit barn ligger syg på sofaen og hviler sig, imens tilmeldingerne fra skolens lærere tikker ind i min AULA indbakke. Allerede nu, kan jeg kan fornemme, at udstillingen måske bliver en smule større end forventet, en del større end den var sidste år, og jeg tror jeg skal fordoble indkøbet af saftevand, vindruer og småkager til ferniseringen om fredagen.

(billedet er udlånt af Jan Kronsell


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.569 andre er allerede tilmeldt