Blog
0   1

Eksamen og genrer

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det at kunne begynde at arbejde med genrer er motiverende for børnene i den udskolingsklasse jeg har. Så er det mindre kedeligt for dem og de kan se en sammenhæng i det de har lært da det bliver anvendelsesorienteret.

Vi er netop gået i gang med genrer inde på dansk Gyldendal i min klasse. og kan mærke at nu rykker det virkeligt. jeg kan relatere det med ordklasser og stavning og alt det andet rugbrødsarbejde - som ofte er lidt kedeligt - til det de skal kunne når de fx skal skrive en anmeldelse, et blogindlæg osv. Det er virkelig fedt. Dejligt man er nået så langt. Det at tingene bliver anvendelsesorienteret er vigtigt. Jeg kan huske vi altid selv spurgte "hvad skal vi bruge det til"? 

 

Artiklen fortsætter under banneret

Photo by Nina P on Reshot


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.468 andre er allerede tilmeldt