Debat
0   171

93-gruppen - hvor er vi

Meget er sagt, og meget er skrevet om 93-gruppens ringe pensionistudsigt i forhold til det lovede ved kommunaliseringen. Grunden til mit indlæg her er, at en status over teknisk mulige løsninger og et skøn over prisen for disse løsninger er nødvendigt. Vi får på vore møder med medlemmerne ofte stillet spørgsmål fra gruppen - af og til hører vi ligefrem, at man jo kan overveje, om ikke kontingentet til Danmarks Lærerforening ville være bedre givet ud som et ekstra indskud på kontoen hos Lærernes Pension. Der er intet at sige til, at en klemt medlemsgruppe er aktiv, men for ofte bliver vi dem svar skyldig.

Jeg er helt enig i, at vi skal bruge mange midler på forbedringer for gruppen i forbindelse med både den næste og de følgende overenskomster, men findes der en opgørelse over mulighederne, prisen på dem og gevinsten for den enkelte ved valg af den ene eller anden løsning?

Artiklen fortsætter under banneret

Kongres 2o01 pålagde hovedstyrelsen løbende at følge udviklingen og komme med løsningsmuligheder. Hvor er vi i den proces?

Jørgen Lykkeskjold

kredsformand, Midtjysk Lærerforening

Svar

Jeg har i Folkeskolen nummer 11, 'Mere i pension', gjort rede for, hvad pensionsudvalget arbejder med. Udvalgets opgave er netop at pege på krav, vi kan stille ved Overenskomst 05, samt at beregne prisen på kravene. Efter hovedstyrelsens møde i august 2003 vil materialet kunne bruges af medlemmerne og kredsene i debatten om, hvilke krav vi skal stille for 93-gruppen ved Overenskomst 05.

John Illum

hovedstyrelsesmedlem


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ