Alinea har købt MatematikFessor

Virksomheden EduLab, der blandt andet står bag MatematikFessor er blevet opkøbt af forlaget Alinea. Forlaget ønsker at styrke samspillet mellem det digitale og det analoge.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Vi har allerede en førende position inden for trykte læremidler til matematikfaget. Med EduLab får vi et ekstra gear, der gør os endnu stærkere på det digitale område. Og det er afgørende for os, for vi mener, at god undervisning nu og i fremtiden kalder på en kombination af digitale og analoge løsninger", siger forlagsdirektør Cliff Hansen i en pressemeddelelse.

Kasper Holst Hansen, der er direktør i EduLab og startede MatematikFessor for 13 år siden glæder sig over at blive en del af forlaget.

"Vores ambition har fra starten været at hjælpe skoleledere og lærere med at løfte det faglige niveau og gøre børn mere interesserede i matematik. I dag bruger 75% af landets skoler MatematikFessor, og det bruges også i stigende grad i udlandet. Den positive udvikling bliver boostet massivt nu, hvor EduLab bliver en del af Alinea", siger Kasper Holst Hansen.