Matematik
0   16

Alinea har købt MatematikFessor

Virksomheden EduLab, der blandt andet står bag MatematikFessor er blevet opkøbt af forlaget Alinea. Forlaget ønsker at styrke samspillet mellem det digitale og det analoge.

"Vi har allerede en førende position inden for trykte læremidler til matematikfaget. Med EduLab får vi et ekstra gear, der gør os endnu stærkere på det digitale område. Og det er afgørende for os, for vi mener, at god undervisning nu og i fremtiden kalder på en kombination af digitale og analoge løsninger", siger forlagsdirektør Cliff Hansen i en pressemeddelelse.

Kasper Holst Hansen, der er direktør i EduLab og startede MatematikFessor for 13 år siden glæder sig over at blive en del af forlaget.

"Vores ambition har fra starten været at hjælpe skoleledere og lærere med at løfte det faglige niveau og gøre børn mere interesserede i matematik. I dag bruger 75% af landets skoler MatematikFessor, og det bruges også i stigende grad i udlandet. Den positive udvikling bliver boostet massivt nu, hvor EduLab bliver en del af Alinea", siger Kasper Holst Hansen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.189 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
707 andre er allerede tilmeldt