Debat
0   140

Det kan I ikke mene

Kære hovedstyrelse. Det kan da ikke være jeres mening, at vi skal vælge mellem to menneskesyn, som vi ikke genkender.

Det kan da ikke være jeres mening, at sikkerhed og frihed udelukker hinanden. Vi har i Vejle ikke afbødet konsekvenserne af den gældende aftale, men derimod udnyttet nogle af dens muligheder, for forhandlingerne er foregået i gensidig tillid.

Artiklen fortsætter under banneret

Når der er gået købmandstænkning i forhandlingerne, er det arbejdsgiveren, der lægger for.

Det ville have klædt hovedstyrelsen at arbejde på at forene og ikke at uddybe kløften mellem to fløje. Dæmonisering af lønmodtageren i forhold til den professionelle virker uvederhæftig, fordi den ikke genkendes, og fordi der i hele debatoplægget er påstande, der simpelthen ikke er sande. Måske på enkelte skoler med uprofessionel ledelse, men ikke generelt og ikke på grund af den gældende overenskomst.

Hvad med at få den justeret, så dens fejl og mangler forsvinder til glæde for alle.

Personligt er jeg skuffet. Jeg havde troet, at den nye formand ville arbejde på at samle foreningen.

Suk.

Stine Preston

Vejle


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen