Debat

Det kan I ikke mene

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære hovedstyrelse. Det kan da ikke være jeres mening, at vi skal vælge mellem to menneskesyn, som vi ikke genkender.

Det kan da ikke være jeres mening, at sikkerhed og frihed udelukker hinanden. Vi har i Vejle ikke afbødet konsekvenserne af den gældende aftale, men derimod udnyttet nogle af dens muligheder, for forhandlingerne er foregået i gensidig tillid.

Når der er gået købmandstænkning i forhandlingerne, er det arbejdsgiveren, der lægger for.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Det ville have klædt hovedstyrelsen at arbejde på at forene og ikke at uddybe kløften mellem to fløje. Dæmonisering af lønmodtageren i forhold til den professionelle virker uvederhæftig, fordi den ikke genkendes, og fordi der i hele debatoplægget er påstande, der simpelthen ikke er sande. Måske på enkelte skoler med uprofessionel ledelse, men ikke generelt og ikke på grund af den gældende overenskomst.

Hvad med at få den justeret, så dens fejl og mangler forsvinder til glæde for alle.

Personligt er jeg skuffet. Jeg havde troet, at den nye formand ville arbejde på at samle foreningen.

Suk.

Stine Preston

Vejle