Debat

Slet ikke katolsk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Urolige, undervisningsutilpassede unger i folkeskolen. Stilles katolsk lærerkontrol i holdningsfriskole op som modsætning med disciplinerede, undervisningstilpassede unger, som fjernsynet gjorde, ville enhver højtplaceret pædagog på det DLF'ske pædagogiske parnas blive blank i ansigtet og undsige projektet med protestantisk, pædagogisk besværgelse: Jamen, så er folkeskolens børn bare kreative. I al uroen forstås. Ingen børn på rækker. Ingen børn, der rejser sig, når læreren kommer ind. Ingen sort skole her. Som om nogen moderne lærer kunne ønske tilbagetog til den tilstand. Signalet fra DLF burde være: Der er et reelt problem i landets folkeskoler. Uro giver dårlige arbejdsbetingelser. Vi vil arbejde for lærerautoritetens udbredelse og tilskynde til forældreautoritetens samarbejde om grænser for barnets udfoldelse. Så vi kan få flere børn, der kreativt udfolder sig med større fagligt indhold. Det behøver slet ikke være katolsk.

Torben Thomsen

Aars

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS