Debat

Løn og pension

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolens redaktion valgte desværre selv at forkorte mit indlæg om løn og pension i nummer 9, selvom jeg havde mailet et korrigeret indlæg den 21. februar, efter at redaktionen havde bedt mig om at forkorte indlægget.

Ret ærgerligt, idet redaktionen blandt andet havde udeladt følgende: Hvornår ser vi overenskomstansatte på gammel løn, at DLF får rettet op på disse skæve løn-, pensions- og ansættelsesforhold? Lad os se tre livslønkurver, eksempelvis for en tjenestemand uddannet 1985/en overenskomstansat uddannet 1985 og en lærer på Ny Løn uddannet 1991, gengivet her i bladet. Det vil være interessant læsning.

Endvidere svarede Anders Bondo ikke på de spørsmål, som ikke var frasorteret.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Derfor; vær så venlig at svare på mine spørgsmål og drop lige al den udenomssnak, eller forholder det sig således, at du, Anders Bondo, ikke vil svare på spørgsmål vedrørende pension førend 2005?

Merete Barfred

Horsens

Svar

Jeg forsøger personligt at svare på så mange som muligt af de læserbreve, der indeholder kommentarer og spørgsmål til mig, men jeg vil fortsat tillade mig at henvise til tidligere svar eller indlæg, ellers bliver det en umulig opgave. Jeg har adskillige gange svaret på pensionsspørgsmål og i klummen 'DLF mener' specielt behandlet 93-gruppens problemer. Jeg har i al beskedenhed været en af dem, der har vist størst interesse for de pensionsproblemer, der opstod ved kommunaliseringen i 1993. Den interesse er ikke blevet mindre, efter at jeg er blevet formand i DLF. Hovedstyrelsen har nedsat en arbejdsgruppe, der arbejder med at analysere problemerne og komme med løsningsforslag. Arbejdsgruppens resultater bliver fremlagt senere i år og dermed i god tid forud for overenskomstforhandlingerne i 2005, som desværre er første gang, vi har mulighed for at gøre noget ved problematikken.

Anders Bondo Christensen

formand for DLF

Powered by Labrador CMS