Naturfag
0   6

Få en forsker ud på skolen – gratis

Kan enzymer redde menneskeheden? Hvad er matematik, og hvorfor er vi så gode til det? Det er titler på et par af de mange foredrag til Forskningens Døgn, der finder sted fra 20.-26. april. Bestil inden 31. marts, hvis dine elever skal lytte med.

Forskningens Døgn er en tilbagevendende begivenhed - en landsdækkende videnskabsfestival, hvor omkring 300 forskere stiller sig til rådighed for en mindre eller større forsamling. Nogle af foredragene er rettet til skoleklasser. Enkelte foredragsholdere skal have betalt deres transport, andre skal bare have et glas vand og en kop kaffe.

Eneste krav er at man kan stille med 20 tilhørere og et egnet lokale. Det hele beskrives nærmere i det omfattende katalog, som Forskningens Døgn sender ud. Se det her.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.474 andre er allerede tilmeldt

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.034 andre er allerede tilmeldt