0   138

Etisk Forum for Unge 2003

17 unge fra landets 9.- og 10.klasser mødtes mandag og tirsdag for at diskutere etik. De 17 elever er udvalgt blandt de flere end 20.000 elever landet over, der har beskæftiget sig med Det Etiske Råds undervisningsmateriale 'Det perfekte menneske? Om bioteknologisk forandring af mennesker'. Eleverne har over hele landet diskuteret de tre temaer, som projektet fokuserer på: Cyborgteknologi, genetiske forandringer af menneskets egenskaber og skønhedskirurgi. De etiske overvejelser om, hvad man bør og ikke bør gøre, er blevet diskuteret.

Artiklen fortsætter under banneret

De 17 elever i Etisk Forum for Unge diskuterede temaerne i grupper. Hver gruppe havde assistance af et medlem fra Det Etiske Råd, og det hele mundede ud i en udtalelse, der bygger på en grundig diskussion af argumenter for og imod bioteknologisk forandring af mennesker.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks