Debat

Jeg forstår dem godt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som tidligere delegeret for kreds 19 er jeg ked af at læse i Folkeskolen nummer 7, at to gamle kolleger fra Gentofte vil melde sig ud af foreningen, men jeg forstår dem godt. Deres beslutning bliver nok ikke ændret af formandens svar.

Anders Bondo Christensen bruger nemlig megen spalteplads på først at citere formålsparagraffen og derefter i detaljer at forklare, hvordan man i DLF forsøger at leve op til indholdet. Dette er da selvfølgeligheder, de er jo valgt til det arbejde.

Når formanden derefter skriver, at foreningen har arbejdet ihærdigt på at forbedre tjenestemandspensionen for allerede pensionerede medlemmer, må jeg konstatere, at de åbenbart ikke har arbejdet ihærdigt nok. Meget apropos har en fornuftig redaktør anbragt Vagn Koldbys indlæg om pensionisternes repræsentation i hovedstyrelsen på samme side i bladet som Gentofte-lærernes læserbrev. Jeg deler Vagn Koldbys undren. Det ville dog være mere rimeligt at sætte antallet af folkevalgte pensionister i hovedstyrelsen op. Pensionisternes stigende antal kunne berettige hertil.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Bodil Moltved

Virum

Powered by Labrador CMS