Debat
0   165

Jeg forstår dem godt

Som tidligere delegeret for kreds 19 er jeg ked af at læse i Folkeskolen nummer 7, at to gamle kolleger fra Gentofte vil melde sig ud af foreningen, men jeg forstår dem godt. Deres beslutning bliver nok ikke ændret af formandens svar.

Anders Bondo Christensen bruger nemlig megen spalteplads på først at citere formålsparagraffen og derefter i detaljer at forklare, hvordan man i DLF forsøger at leve op til indholdet. Dette er da selvfølgeligheder, de er jo valgt til det arbejde.

Artiklen fortsætter under banneret

Når formanden derefter skriver, at foreningen har arbejdet ihærdigt på at forbedre tjenestemandspensionen for allerede pensionerede medlemmer, må jeg konstatere, at de åbenbart ikke har arbejdet ihærdigt nok. Meget apropos har en fornuftig redaktør anbragt Vagn Koldbys indlæg om pensionisternes repræsentation i hovedstyrelsen på samme side i bladet som Gentofte-lærernes læserbrev. Jeg deler Vagn Koldbys undren. Det ville dog være mere rimeligt at sætte antallet af folkevalgte pensionister i hovedstyrelsen op. Pensionisternes stigende antal kunne berettige hertil.

Bodil Moltved

Virum


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ