Debat

Godt nok er ikke godt nok

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Sønderborg og Omegns Lærerkreds' (kreds 91) svar (Folkeskolen nummer 6) til mig om den usolidariske aftale ser det ud til, at Lisbet Skyum og jeg overhovedet ikke forstår hinanden. Jeg har den opfattelse, at en del af fagforeningens opgave er at få medlemmerne til at føle sig forbundne med hinanden, så ingen føler, de stilles ringere end andre. Kreds 91 ser ud til at have opfattelsen, at hvis blot flest muligt ikke får gener, så er det godt nok.

Jeg har i mit indlæg slet ikke forholdt mig til kommunens afgørelse, så den del af svaret vil jeg ikke kommentere her.

Jeg vil fastholde, at kommunen i første omgang havde stillet de to lærergrupper i udsigt, at de var fuldstændig ligestillede, men aftalen mellem kommunen og kreds 91 ændrer dette forhold.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Hvem af de to der bærer ansvaret, må så stå hen i det uvisse.

Bjarne Eliasen

Nordborg