Debat

Karikatur

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En ting er, at man vælger at bringe et læserbrev, der på utroligt nedladende måde mere end insinuerer, at en kollega ikke passer sit arbejde (Folkeskolen nummer 5), men at redaktionen så vælger at supplere nedrakningen yderligere med en karikatur, er simpelthen perfid.

Man kan nu vel kun råde unge lærere (og såmænd også gamle) til at lade være med at berette om deres arbejdsmåder og -vilkår: Faren for at blive latterliggjort af sit eget fagforeningsblad er lige så stor som var det Ekstra Bladet. Trist - og jeg synes, I skylder Annika Bay en undskyldning.

Matthias Jürgensen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Søborg

Svar

Satiretegningen til læserbrevet i Folkeskolen nummer 5 er på ingen måde møntet personligt på Annika Bay, men tager udelukkende afsæt i læserbrevsskribentens principielle indvendinger.

Redaktionen