Debat

Utryg over fremtiden

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som opfølgning på et medlemsmøde for fraktion 4 i kreds 153, Aalborg, hvor hovedstyrelsesmedlem Astrid Schjødt Pedersen var til stede, og hvor diskussionen drejede sig om pensionisternes placering i DLF fremover, vil vi udtrykke vores utryghed og utilfredshed med de tanker, DLF gør sig omkring vores placering.

I et baggrundspapir om det kulturelle og sociale aspekt i pensionistarbejdet er at læse, at tilbagemeldingerne fra pensionistkonferencen januar 2002 er, at hovedinteressen blandt fraktion 4's medlemmer retter sig mod det kulturelle og sociale arbejde. Det mener vi ikke er rigtigt, vores interesse ligger i lige så høj grad på det fagpolitiske område. Man bør huske på, at blandt fraktion 4's medlemmer sidder mange, som har siddet som tillidsrepræsentanter for en politisk engageret medlemsskare, og det er vi stadig, man lukker ikke døren efter sig, fordi man bliver pensioneret.

Planerne om, at vores repræsentation i hovedstyrelsen skal halveres eller helt skal væk, eller at vi kan 'få lov til' at være repræsenteret i hovedstyrelsen uden stemmeret, er helt uacceptable, er det demokratisk? Man er da ikke medlem af en fagforening uden stemmeret. Vi er i vores fulde ret til at være med til at bestemme, og vi vil være der, hvor dialogen, informationerne og indflydelsen er, og det er i hovedstyrelsen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Vi føler, at vi er ved at blive kørt ud på et sidespor, som ligger endnu længere ude end det sidespor, vi allerede er kørt ud på. Det er måske meningen, at vi skal afspores?

Lone Mygind Møller delegeret for fraktion 4

Powered by Labrador CMS