Debat
0   176

Livsbekræftende

På et tillidsrepræsentantkursus med kreds 61 (Lærerkredsen for Næstved og Omegn) var jeg så heldig at møde Anders Bondo og høre ham fremlægge sine ideer til en ny arbejdstidsaftale. En aftale med afsæt i et dynamisk menneskesyn og tesen om, at kun den engagerede, ansvarsbevidste, fagligt og pædagogisk velkvalificerede lærer skaber god undervisning og udvikling i folkeskolen.

Dette blot nævnt som en stille opfordring til, at så mange medlemmer som muligt møder op til de planlagte medlemsmøder og deltager i debatten om en ny læreraftale. Formanden og hovedstyrelsen gør det ikke alene. Kun en engageret medlemsskare kan sammen med foreningens ledelse sætte dagsordenen, så vi får genskabt respekten om den professionelle lærer.

Artiklen fortsætter under banneret

Ved at påtage os et fælles ansvar for at vende udviklingen kan vi se frem mod et livsbekræftende forår med bevidstheden om, at det er os, der sætter en positiv og offensiv dagsorden.

Klaus Møller

tillidsrepræsentant Lille Næstved Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen