Debat

Livsbekræftende

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På et tillidsrepræsentantkursus med kreds 61 (Lærerkredsen for Næstved og Omegn) var jeg så heldig at møde Anders Bondo og høre ham fremlægge sine ideer til en ny arbejdstidsaftale. En aftale med afsæt i et dynamisk menneskesyn og tesen om, at kun den engagerede, ansvarsbevidste, fagligt og pædagogisk velkvalificerede lærer skaber god undervisning og udvikling i folkeskolen.

Dette blot nævnt som en stille opfordring til, at så mange medlemmer som muligt møder op til de planlagte medlemsmøder og deltager i debatten om en ny læreraftale. Formanden og hovedstyrelsen gør det ikke alene. Kun en engageret medlemsskare kan sammen med foreningens ledelse sætte dagsordenen, så vi får genskabt respekten om den professionelle lærer.

Ved at påtage os et fælles ansvar for at vende udviklingen kan vi se frem mod et livsbekræftende forår med bevidstheden om, at det er os, der sætter en positiv og offensiv dagsorden.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Klaus Møller

tillidsrepræsentant Lille Næstved Skole

Powered by Labrador CMS