Debat

Pensionisterne er en resurse

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På det lokale plan i kredsene er pensionistarbejdet godt i gang i mange kredse, og efter kongressens vedtagelse af en speciel pensionistpolitik vil det få flere kredse med. Men, men, men på det centrale plan i hovedstyrelsen kom der jo samtidig forslag om halvering af muligheden for indflydelse under dække af besparelser. Ved nærmere analyse af 'besparelsen' viser det sig nu, at det bliver illusorisk. For mig er der heller ingen tvivl om, at forslaget går ud på, at pensionisterne (fraktion 4) skal have reduceret indflydelse på det centrale plan, hvor løn og pension forhandles.

Det kan ikke passe, at 13.703 medlemmer, der gennem 30-40 år har arbejdet for DLF, nu skal have minimal indflydelse på både egne og foreningens forhold.

Derfor en kraftig opfordring til, at medlemmer af pensionistfraktionen deltager aktivt i forårets generalforsamlinger. Få klarlagt holdningerne hos kredsens kongresdelegerede til pensionisternes placering i DLF. Det er nu, der skal påvirkes. Forslagene skal på kongressen til efteråret, og skal vi have ændret holdningen, så er det nu.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Kristian Fløj-Jensen

hovedstyrelsesmedlem for fraktion 4